Friday, 8 April 2011

header blog paling buruk

assalam


heloooo..saidul aiyam hari baik yang penoh barokah dan penghulu segala hari2 yang ada..semangat bekerja dah tentu2 kelaut sebab esok pasti ade aktivit2 yang nak di lakukan..tak lupa gak kenduri2 orang kawen ni ha..


header paling buruk ni la die..

ish3 sapa punya la header ni ha..dah la simple teramat sangat macam tak ade jiwa punya header..mesti empunya header ni pun simple jugak..ahh lantak la labu ade juga header dari yang tak ada langsung tu..caye tak 5 minit jea buat sambil pejam mate??kagum tak..patut la ehem2..haha


ok la malas nak sembang benda2 yang tak ada isi ni..chalo betey..buybye..








p/s..lama dah tak update entry berbentuk islamiyah..hajat tak kesampaian lagi ape yang di canangkan..

9 comments:

Cik Muda Sae said...

cool lah! hehehe~ tengkuk dragon ke tuh??

cinonex coreyan said...

@Cik Muda Sae aah..betul2..hihi

Hatim said...

buruk ke?
biase je...

jack said...

ok la tu..header blog aku pun simple je..haha..

flyhiger

cinonex coreyan said...

@Hatim aku yg kate..hihi..=p

cinonex coreyan said...

@jack yeahh..simple2 sudah..x de nye nak sarat2..

regreatnosoul said...

ehh saya sukala tengok.simple jer..Bila simple baru la orite..weee

cinonex coreyan said...

@regreatnosoul yea..simple is orite,hehe

lepakk.com said...

Header adalah 1st yg pembaca akan lihat...