Tuesday, 24 May 2011

dah lama aku perasan!!

assalamualaikum dan bismillah



helooo..salam petang la kepada rakan2..baru sekarang sempat nak menaip..saja menyibukan diri sejak akhir2 ni..bertapa pun tak abis lagi kan..cukup mukaddimah tak perlu panjang2..


dah lama cinonex perasan..bukan cinonex perasan yang tu..perasan mengenai sesuatu yang berada di dalam blog cinonex ni ha..rasa macam ada masalah jea sebab tak gerak2..tang tu jugak la ni mesti berpunca dari edit html itu hari..ish2 adakah akan tukar layout selepas ini..emm tengok la kalau cinonex rajin..


ok la malas nak naip tak ada isi..nanti cinonex update lagi ok..







p/s..nak tahu ape benda??tu ha butang share fb tu jumlah die takat tu laa..memang tak naik2 dari dulu..tak ada orang share pun memang jumlah die macam tu walaupun baru jea post entry..terok benor ko cinonex bawa2 la repair..haha

5 comments:

Wan Sandx said...

haha bawak2 la repair ye

Freaky said...

haha tuka button yang baru.. yang tu da rosak..

Lelaki atau Perempuan degil ?

cinonex coreyan said...

@Wan Sandx haha..nanti la eden repair..sibuk ni ha..dok sempt nak tukar lagi..

cinonex coreyan said...

@Freaky ha itu la pasal..dah lame perasan..hehe..nanti den tukor la..dok sempt ni ha..

diana said...

tukar tu kejap je..
dihujung jari je.'
hahah..
cakap pandai..:p