Wednesday, 25 May 2011

face off

assalamualaikum dan bismillah



helooo..waaa satu kuantan tak ada air wey..silap2 ramai yang pergi kerja jadi macam p ramlee hari ni..bawa2 la repair cepat sikit kat kobat tu ha..tetiba jea tak ade air konfem la tak sempat nak simpan air or pape kan..kedai makan pun banyak yang tutup hari ni..


dah2 jangan nak cerita lebih2 cinonex..sekeh kepala laju2 baru tau..penat dah cinonex membebel semalam pasal blog cinonex ada masalah..so hari ni blog cinonex pun dah berubah wajah..walaupun biasa2 jea kan simple yang penting isi di dalam..kalau luar jea cantik tapi isi dalam kosong nak buat ape kan..


ape yang korang tengok dalam blog cinonex sekarang tu la die..masih lagi kekalkan identiti dan tema warna..ok la malas nak bebel..buybyeeee

4 comments:

perondajaketbiru74 said...

hmmmm memang payah kalau tkder air ni baik tkder letrik daripada tkder air semua aktiviti terbantut...

cinonex coreyan said...

@perondajaketbiru74 ha tu la pasal..ke catu air da kat rumah..

sheila said...

konfom ko tak mandi arini...busuk!!

cinonex coreyan said...

@sheila aaaa la mane tau ni..leh tumpng mandi umah ko..haha..air dah ada la tgh ari tadi..weeee