Thursday, 7 July 2011

Bro, Kasi kritik blog gua skit ... bleh ??

assalamualaikum dan bismillah..



rasanye dah lama cinonex tak join mane2 segmen..lebih2 lagi segmen dari BA ni ha..nak join bleh klik sini..yela lama duk bertapa kan sekarang nak meriahkan balik blog cinonex ni yang hampir2 suram..



kritik la nak kritik ape pun..cinonex ok jea tak ada hal la..kalau kritikan yang membina tu lagi la buleh..yang kondem2 pun jadikan pembakar semangat..pehh ayat macam kebal jea..happy blogging yeahhh..

17 comments:

nurul nadia nasir said...

haii salam singgah :) blog awak kemas dan cepat load!hepy blogging yeah :)

Abby Salvatore said...

blog ini cuteee!:)

http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

Cik Teddy said...

blog ni ok je..simple..sy suka pe^_^

shiema sufian said...

nice blog :)
happy blogging ;0
ENJOY IT :)

http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart, happy blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

ninie_azriena said...

nice blog..
epy blogging :)

salam kenal dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Lieyly ︱ Alia said...

blog cinonex bnyak info doe, best2 !

me@monolog said...

nice blog..

sy suka blog yg simple + kemas + loading cepat..

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ said...

blog yang sangat simple..senang loading..suka2..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

**::CIKNUURUL::** said...

blog cinonex rmai followers,..hehehe,.tu je nk ckp,.keh3,..slmt brblogging,..

Alin Hassan said...

amboi kemain ramai follower nya. hehe. blog best, mesra pembaca. peace!

jom la terjah n follow sini :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

Atika Farha ;D said...

kemain lagi ramai follower :)

sukasuki said...

pantas loading.
blog suci murni je tengok sebab kaler putih kan.

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haa... datang nak kritik ni.. heee ~

blog ni simple.. warna putih gitu.. sedap je mata memandang...

,btw... teruskan blogging ye... =D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

amir aizat said...

blog smart dah! hehe

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

Mrs. Farhan said...

Blog awak simple sgt. Nampak dull je.

Dtg kritik blog saya jugak tau. Oh, ye. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D