Wednesday, 20 July 2011

wordless wednesday / 1

25 comments:

Freaky said...

miauuu :D

ChaCha said...

bagus kunci pagar..haha

Ct Aja said...

kecian kucing 2...hi3

cinonex coreyan said...

@Freaky weyyy tu bukan miauuu la..die bunyi mengembek tau tak!!..haha

cinonex coreyan said...

@ChaCha tu ar keje aku cha..x tau brape kali aku buka tutup pagar umah aku tu ha..hehe

cinonex coreyan said...

@Ct Aja doh die degil sangt..so aku suh die duk kat luor..haha

Lieyly ︱ Alia said...

ajakajak dia masok balik , kesian dia...
miow2 ;)

Vesella Letcheva said...

ni nak g mencuri ke,nak g balik rumah ke,nak g kunci gate? xD

Siti Arfah said...

Sadisnye kucing tu, cian dia pns tdo kt luar tu. kui3. :)

oshin-jamel said...

nk kua g mne nie?!

Miss Y and Her World said...

apa yang ingin kau lakukan kepada kucing itu haaa??

Hoodie Dress Is So Gorgeous !
Oh, Lelakimu Istimewa

cinonex coreyan said...

@Lieyly ︱ Alia die yg nak tido kat situ la..hehe

cinonex coreyan said...

@Vesella Letcheva nak buka gate..hehe

cinonex coreyan said...

@Siti Arfah hehe..sape suh die x mau masuk..hehe

cinonex coreyan said...

@oshin-jamel nak g jejaln..kucing tu tanda protes sebb x dapt ikut.haha

cinonex coreyan said...

@Miss Y and Her World hehe..ade la sape suh duk kat situ..hehe

Siti Arfah said...

Maybe dia nk brjemur skjap tu. hehe

RerameUngu said...

jaga kucennn..hehehe

Elie Lily said...

ala..kecian mereka! T_T

**::CIKNUURUL::** said...

bangon bangon kucing,..aku nk kluar ni,.ekekek,.

amir aizat said...

xde dah pagar cmni,dulu je.hehe

cinonex coreyan said...

@Siti Arfah aah nak sunburn..hehe

cinonex coreyan said...

@RerameUngu cinonex tak suke kucing

cinonex coreyan said...

@**::CIKNUURUL::** hehe..x de bangon2 nye die dah dead kat situ..hehe

cinonex coreyan said...

@amir aizat ade jea..umah cinonex..hehe