Tuesday, 28 December 2010

orang makan mayat


PERINGATAN!!!
gambar2 yang disiarkan di bawah agak mengerikan,mengerunkan,meloyakan...ibu2 mengandung dilarang tengok dan kepada yang lemah semangat, lemah lutut, lemah tuttttttt dan sebagainye tidak digalakan melihat..


orang makan orang..dah bunyi macam cannibal pulak cinonex dengar..ramai yang dah penah dengar,tengok lihat or pape jela pasal crite ni..tapi nak share jugak..da lame terperam dalam inbox email cinonex..kejadian dikatakan berlaku di wilayah selatan thailand yang telah lama bergolak tu..mayat pula cinonex bajet mayat orang islam berdasarkan kain kafan dan keranda yang cinonex nengok..

ini yang dikatakan bangsa siam perot hijau yang terkenal dengan kekejamannya..berapa ramai kah mangsa yang pernah jadi makanan diorang..wallahu'alam cinonex pon tak tau..



oit2,korang buat benda duk kerumun ramai2 tu






kerat jangan tak kerat..peha aku chup dulu eak


macam teror jea pokcik ni..ni mesti biase lapah
daging kat rumah orang kawen kan..baik ngaku..bhaha


gotong royong macam orang buat kenduri kawen tu


kepala ni kene potong dulu..kang dia bangun balik tak ke naya..


isi perot tak mau..taik banyak ni..


bedah dada die..auuuwww


potong bagi kecil2 sikit eak..


pehhh..siat kulit kepala macam siat buah kelapa..
kepala dengan kelapa bunyi die dekat2 jea kan..haha


isi kat kepala ni kene buang..mane la tau ade penyakit otak gila ke..
kang berjangkit pulak..


eee..antara tengkorak dengan muka ko pokcik..
cinonex lagi seram tengok muke ko dari tengkorak tu..


ape thumb up thumb up..kerat jari tu kang baru tau..
cinonex ni lagi ganazzz tau tak..


yeahh sedang mengoreng..


makan timeeee..




kepada mereka2 yang pandai atau teror la senang pasal superimpose photo..adakah gambar2 ini original atau telah diedit..kalau ade yang lebih mengatahui pasal tentang kejadian dalam gambar2 ni??..babi mahal sangat dah ke sampai nak kene makan mayat..

bagaimane pon cinonex rase nasib mayat ni lebih baik dari seorang perempuan yang mayatnye diletupkan dengan c4..kesian perempuan tu..kalo tak ade gambar tak ade sape2 pon yang akan kenal die melainkan mereka2 yang telah kenal die..









14 comments:

weyna sofia said...

kebulur sungguh org thai ni....huhu

cinonex coreyan said...

darurat tak ada makanan..hehe

Nurmantoro said...

itu bisa benar dan bisa juga tidak karena tak ada photo yang menunjukan sewaktu memasukan daging ke tempat gorengan, tetapi apabila benarr , di laknatlah mereka,

gnesop.com said...

Pernah tgk sebelum ini, bukan duper inpose. Tetapi kenapa dorang makan tak tahu lah kenapa. X der makanan kot. Huhuhu

mas said...

yakss..betul ke ni?

APAN said...

uish...kat mne la tu...rasa cm penah tengok gak dulu.cuma info pasal tu aku da lupe ma...

ArulchelseA said...

dengar cite yk kena c4 tu pun tgh mngandung lagi zalimmm... kih kih kih.. org mana lah meletupkan tu ye..

Lorraine Irene said...

huhuhuh.... sa tak sanggup & tak nak percaya..

abutalib said...

Biar betol dorang ni

HAFIZAL said...

biar betul...geli plak tekak gua

nadia fatihah said...

eiiiiiiiiiiiiiiiii yekkkksssssssss

cik kiwi's said...

muntahhhhhh

Beckhrooy said...

betul ke tipu ni..eeeee

mizsfatima said...

eii..yark.. mmg ada puak kanibal tp xsangka btl2 ada lagi ker yg orng mkn orng nie...