Thursday, 27 January 2011

ferrari FF terbaru 2011

salam khamis..


harluuu..rasa ketak kepala lutut sebab cuaca sejuk..hujan rahmat masih menimpa bumi kuantan..pagi2 lagi sempat godek2 ke blog kereta sebelum bersilat berkuntau berkungfu dengan sisa2 kerja yang belum setel2 lagi..

peminat2 kereta orang kaya ni haaa..

Menjelang Geneva Motor Show 2011 yang kian hangat diperkatakan, Ferrari terus mengeluarkan foto studio model Ferrari FF terbaru dengan sistem pacuan semua roda 4WD, empat tempat duduk penumpang dan enjin 6.2 liter V12 660 hp.

Selain itu tiga keping foto model itu yang sedang menjalani ujian di jalanan penuh salji di Sweden dan Finland juga turut didedahkan melalui laman web rasmi mereka. Model itu menjalani ujian jangka panjang di atas permukaan bersalji bagi menguji sistem 4RM yang dipatenkan.


nak tengok gambar2 foto studio dan lebih info di arena kereta.
bagi cinonex model kali ni kurang menyerlah dari model2 yang lepas..tak nampak garang macam biasa2 sebab bukan warna tema ferrari kut warna merah..tapi kalau orang beri cinonex ambil jea..kalu nak tunggu beli sendiri tunggu kene toto dulu la..bukan toto orang buat selimut time sejuk tu..toto no ekor lah..haha


lepas tu konfem 2 hari jea guna terus barai sebab duit haram..kalau cinonex kaya banyak duit cinonex beli bawa pegi ladang jea..dah kaya kan buat ape pakai kereta..beli jet la..p/s..sedar la diri tu..ape yang ada sekarang ni pun lemas dah nak cengkelik hampir2 mati orang kata ada hati nak pakai kerata macam ni..

No comments: