Saturday, 29 January 2011

segmen hujung minggu bersama ben ashaari

salam hujung minggu..saja nak join segemen BA time tengah sejuk2 dan tak ada kerja ni..meh bersegmen..yang lain nak join tenyeh sini..cerita berdasarkan header..


macam biasa la mase sekolah dulu2 mesti mulakan cerita dengan pada suatu hari..seorang lelaki bernama ben ashaari yang macho kacak badan kotak2 hensem sikit dari cinonex tapi cinonex hensem banyak duduk bersantai bersama isteri kedua nya yang bernama lappy di gym..merenung jauh memikirkan apa yang mahu di kelentongkan di dalam entry2 nye..cube menaip ape sahaja yang terlintas di fikiran nya..


tetapi hampa..jari jemari sentiasa meraba2 di bibir keypad sambil mata meliar mungkin mencari idea..mungkin memandang sesuatu ataupun seseorang di hadapan nye siapa tahu kan..mungkin juga seorang gadis seperti ala2 anita serawak atau angelina jolie..


akhirnya terhasil la segmen ini dari sumber2 inspirasi beliau..=)





p/s..sekadar bergurau dan memeriahkan segmen BA
dalam keadaan kepala tintong demam..

5 comments:

princeduyong said...

moga cepat sehat...makan telan ubat tu..

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Good Luck :)

nur said...

goodluck..
jemput ke ALL IN ONE

Matika said...

kita sama2 dah join segmen abg ben..huhu

cinonex coreyan said...

gud luck jugak pada korang semua yea =)