Tuesday, 8 February 2011

16 tips kenali lelaki menerusi rambut

salam selasa

entry yang ketiga..terasa rajin nak bagi tips2 yang cinonex tahu ni ha..macam2 rambut macam2 gaya..kenali lelaki menerusi rambut mereka..ok malas nak bebel panjang2..tips2 nye ialah..




1 - rambut lurus
seorang yang bijak sentiasa happy dan bergaya..berpotensi dalam bidang kesenian..


2 - rambut kerinting tebal
kurang bijak degil dan kuat cemburu..romantik banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri..tak suke termenung..


3 - rambut kerinting negro
bijak ego tapi bukan motor yamaha ego tu..memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah..


4 - rambut ikal mayang
bijak berfikir sebelum melakukan sesuatu..berfikiran terbuka banyak pergaulan..dan mudah memaafkan seseorang dengan kesilapan lalu..


5 - rambut halus lembut
sangat bijak memilih pemaaf manja tegas dan cepat melakukan pekerjaan dengan bersungguh2..


6 - rambut sikit
bijak sentiasa berfikiran negatif pada seseorang..ego dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil..


7 - rambut perang
kurang bijak berfikiran terbuka pemaaf sosial dan bijak lari dari masalah..


8 - rambut tebal
bijak degil cemburu romantik dan kasar..banyak kawan dan pandai mengambil hati orang..


9 - rambut kusut
sangat bijak berfikiran terbuka..banyak pergaulan garang susah nak memaafkan seseorang..dan pandai dalam mengurusan sesuatu tanpa pertolongan..


10 - rambut beruban
kurang bijak suke termenung sosial sedikit berfikiran terbuka dan pandai selesaikan masalah diri..


11 - rambut mohican / punk
pembersih suke menyapu sampah memberus kasut dan membersihkan sawang..amat sesuai di buat suami mahupun pembantu rumah..


12 - rambut botak
open minded senang di pandang terutama di waktu malam tanpa menggunakan topi keledar ketika membawa motor mahupun mesin pemotong rumput..celik it orang nye..


13 - rambot ala zaibo
kenal sapa zaibo ala zainal botak..sesuai bekerja menurap jalanraya dan menyapu jem pada roti..
'accident-prone' e.g kepala selalu jadi target ketika bermain bola kerana kes salah tafsir..


14 - rambut palsu
bersifat pendusta pembohong dan buta it..suke menabur janji dan amat jarang menabur wang di tepi2 jalan..


15 - rambut ala pua chu kang
dont play2 with kategori ha..he will hentam you..you know?? kenapa ?? tak percaya..haha


16 - rambut ronaldo
rambut ala si pekan dalam cite batu belah tu..lelaki jenis ini suka mencuri telur ikan goreng di rumah dan bermain bebola ikan sebagai hobi..haha






bosan weyyy..mengarut jea hari ni..




p/s..hari ini penuh tekanan..




4 comments:

misza said...

ingatkan betul tadi. ^_^

cinonex coreyan said...

haha..saje jea..busan2

intan izani said...

buat penyelidikan berdasarkan org keliling ke ni? ;)

cinonex coreyan said...

sikit2 la..hehe