Sunday, 6 February 2011

lintas langsung

salam ahad


helooo..siaran lintas langsung dari kampung cinonex..


ok tipu tak ada lintas2 langsung nye la..cinonex dah pulang ke pangkal jalan..macam biasa lah esok dah nak jumpe member2 yang muka lemau yang macam buah limau tu ha..mod balik kampung masih lagi membuak2..jasad jea kat sini tapi roh masih ada lagi kat kampung..jangan tak mari2 balik roh tu sudah..


mesti banyak cerita2 best yang cinonex terlepas dalam dunia blog ni ha..nak buat cane kan line internet kat kampung cinonex lajuuuuuu sangat sampai tak tekejor yop..nak buka fb pun sampai lebam nak tunggu..


ok la malas cinonex nak bebel panjang2..nanti cinonex update cerita kat kampung ok..




p/s..lebam rasa nak sampai dari kampung..

2 comments:

khaifaiz said...

cinonex tgh jadi zomba la ni.. ekekekeke

cinonex coreyan said...

ha tula pasal..ni semua balik kampung tgk cite zomba la ni..haha