Wednesday, 2 February 2011

jom balik kampung beraya

salam


yeho..mungkin entry yang terakhir untuk hari ini..kejap lagi nak menternak taik mata sebab esok sebelum subuh lagi nak gerak balik kampung..ok tipu tak ada kerja cinonex nak balik kampung seawal pagi macam tu..kalau time raya puasa mungkin..time tu mimpi best2 tahu tak sebab konfem setan yang mengacau..


nampak gaya nye tak sempat la cinonex nak update entry macam biasa..line internet dah tentu2 siput pun kalah..nak bw jangan nak bermimpi la..nak buka pesbuk pun dan pergi mandi makan lepas tu buang balik benda yang makan tadi baru la nak terbuka..


kepada mereka2 yang memandu menunggang berhati2 di jalan raya jangan menonggeng sudah..banyak lagi benda faedah yang boleh buat..jika berkesempatan cinonex akan cube lintas langsung dari kampung ok..



hapy cina new year..



p/s..tunggu cinonex balik terjah blog korang yea..

7 comments:

amir aizat said...

eleh nak lintas lgsg konon dr kg,kata line mcm siputt.HAHA

MDHAFiZ.NET said...

selamat tahun baru cina.. :)

Mushthofa said...

Gong Xi Fa Chai

KUREKURE COMEL said...

selamat balik kg....huhuhu

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu wah best nyer ni dh kat kg lah ye.kite htr tag join ye simple je;
http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/02/1st-giveaway-contest-from-pembawa.html

iman Nasuha said...

dah2.. hbis raya cina dh...sok g keje plk... :P

cinonex coreyan said...

wey deme semua..cinonex dah balik dahh..yehoooo