Sunday, 6 February 2011

gila skodeng perempuan malaysia

salam malam ahad


yehooo hari ni kembali memulakan senaman2 jari ni ha..esok ada yang kerja ada yang belajar dan ada jugak yang membuta sampai ke petang..lantak korang la nak buat ape pun kan..tak menganggu hidup cinonex pun..hari ni malas nak mengarut panjang2..masih la mencari feel nak naip..

ni haa..


korang nampak tak??..kalau tak nampak korang tenyeh jea kat atas gambar tu..ingat!! bukan tenyeh gune jari dekat monitor korang tu..berapa kali nak ajar ha..gune tikus la..karang keras kat situ sapa yang susah..


tadi sesaja la usha line sebab lama tak buka nuff..setiap kali buka mesti ada keyword yang macam siotttt jea nak bace..ari tu pelakon melayu makan babi nak bace tenyeh sini..ni skodeng2 pulak..cinonex skodeng korang balik karang baru tahu..


lantak la labu..korang punye pc punya keypac..nak taip ape pun taip la..terbakar nanti pc korang bukan pc cinonex..



p/s..pehh rasa malas nak mula balik menaip..baru dua tiga hari tak menaip..yela balik kampung pegang cangkul bukan pegang pc..

4 comments:

evagurl.com said...

pompuan malaysia memang lawa :D

cinonex coreyan said...

tang mane lawa nye tu..hehe

AkuMuzikFilem said...

aku tengok perempuan m'sia suka pakai pelik2. mereka ingat lawa, tapi kelaka actually. LOL

cinonex coreyan said...

@AkuMuzikFilem kalau die rasa tak lawa mcm mane pulak??hihi