Thursday, 10 February 2011

no entry no blogwalking tapi..

salam khamis


yehaaaa..fuhhh hari ni sungguh panas terik..berpeloh2 ketiak begi mereka2 bikerboy seperti cinonex ni ha..dah lama tak panas terik macam ni ha..memang boleh sunburn la lepas ni..bukan setakat sunburn tapi nak burn terus pun boleh..


sehari cinonex tak post entry dan tak blogwalking semalam..nak kate tak bw tu tak la jugak ada la dua tiga blogs yang cinonex jenguk2 kan..bukan tak ada idea atau kesibukan bekerja tapi saja mahu melihat ape yang berlaku pada trafic cinonex jika tak post entry dan bw..tapi setakat semalam alhamdulillah sangat2 menunjukan graf yang positif walaupun turun sendikit dari hari2 biasa..ok la tu dari kosong terus kan..jangan tamak sikit2 sudah..


cukup sehari eksperimen cinonex..betul ke eja eksperimen ni..ahh lantak la labu malas nak cek ejaan dan malas nak tekan backspace..





p/s..cinonex kembali menaip entry2 dan menjengah blogs rakan2..










2 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

jgn risau...trafik cinovex tak akan kosong..sbb blog cinovex best..hehe..nice one..mengarut mcm blog alief..haha..

cinonex coreyan said...

@aLieF si Muncung ManiS:haha beres..tq 4 support =)