Monday, 7 March 2011

aku ingat aku sorang jea kena pasal HB

assalam


helooo..ini malam baru berkesempatan nak menaip entry..semangat masih hilang entah kemana puas dah cinonex main kejor2 tapi tetap sama macam tu lah..


duk la usha2 jke blog rakan2 lain..cinonex ingat cinonex sorang jea yang kene..rupanye ade lagi blogger lain yang senasib dengan cinonex pasal duit di iklan HB tiba2 hilang..pelik2 ape yang berlaku sebenarnye??..nak kata banyak sangat tu tak la..tapi boleh la..


ada sesiapa tahu tak pasal kes ni??

12 comments:

eykabaha said...

hb ni tpu ke?saye bru je rgstr..huhu

cinonex coreyan said...

@eykabaha: x tau nak cakp la..agak kecewa sebab duit yg dapt tu tiba2 jadi kosong..macam sia2 jea usaha..x pela angp jea bukn rezki kite =)

b a m b a m ' s said...

HB tgh update referral..dont worry! :P
CB klik HB nie hah..jgn sedey2 ek..kekeke

FariehanIbrahim [LBC] said...

adeh! ley plak die maen ilang2 cmtu err,
xpe2, nti naek b'gnda2 lemon lar tuuu. ^^

cinonex coreyan said...

@b a m b a m ' s: ha yeke..hehe..waa tq for information yea cb..cinonex tak sempt nak usha2 ape yg berlaku..

cinonex coreyan said...

@FariehanIbrahim [LBC]: ha tu la pasal..cinonex dah usha2 katenye tgh update referral..tu cik bambam kate..tgk jela macam mane..kalau ada rezki tu ada la..=)

intan izani said...

sama la kita. tibe2 duit kurang, terkejut jugak. nasib nasib.

cinonex coreyan said...

@intan izani: ha tu la pasal..cinonex punya dari boleh cash out sampai tinggl seringgit jea,hehe..kalau sedut sikit2 tu boleh tahan la jugak..

AnNa said...

duit kat mn yang kurang???????geruunnyer...HB ni ana taw pun dari blogger yang lain gak...punya la dok promote kat blogger2 lain..niat nak bantu jer...tapi klaw samp tipu orang...xsanggup la nk promote lagi..hope everything gonna be ok...hope so...

nasri said...

memang mnipu pun HB nie!!! ramai-ramai buang iklan die.. tu trick die nk spread iklan die.. once dah stabil, xde iklan korg letak pn die xkesah..

cinonex coreyan said...

@AnNa: duit dari iklan hb la yg kurang..bukan cinonex sorang jea yg kene..ramai la cinonex dah usha kat blog2 lain..hb ni bila org daftar akaun dari iklan kite..kite akan dapt duit lebih..tu yg ramai prmote..tak tahu nak kate la..tetiba je ilang..cinonex punya dari boleh cash out terus tinggl seringgit jea..kalau tau awal2 terus jea cash out..hehe

cinonex coreyan said...

@nasri: yea betul2..cinonex pun dah rasa sangsi pada hb ni..kalau still tak berubah lepas ni buybye la ko hb..