Tuesday, 22 March 2011

alang alang menyeluk pekasam biar sampai ke ketiak

assalam


helloooo..adoi la bila la keadaan nak berubah seperti biasa..masa sungguh tak mengizinkan nak berblogging sampai nak review blog pemenang segmen pun belum sempat lagi nak khatam die punya blog..


alang2 menyeluk perkasam biar sampai ke ketiak..saja nak menjahamkan peribasa..dah alang2 cinonex buat blog terpaksa la jugak teruskan walaupun keadaan sekarang yang sungguh tak mengizinkan..idea banyak jea tak sempat nak menaip entry lebih2..kisah semasa pun tak sempat..


ok la malas nak bebel panjang2..entry yang tiada isi berguna..chalo betey..

4 comments:

GeminiGurlz said...

mmg kene ngan cikgu lau gune pribahasa tu... hihi

cinonex coreyan said...

@GeminiGurlz: kene ape??cikgu tu mesti kate bagusnye ank murid aku..haha

HATYCIKNUURUL said...

sian cinonex!,..hurmm,xpe2,.kumbang bukan seekor, bunge bukan sekuntum,.erkk??!,.haha

cinonex coreyan said...

@HATYCIKNUURUL: ini tiada kene mengena dgn ini cerita..haha