Monday, 21 March 2011

keputusan segmen cinonex sedih tapi kelakar

assalam

helooo..fuhhhh baru sempat nak nengok blog ni..pasti ade yang tertunggu keputusan..biasa la projek jute2..sibuk la katekan..malas nak sembang banyak2..

pemenang bagi segmen cinonex sedih tapi kelakar ialah..


http://maizamurad.blogspot.com


ni ade lah pemenang bagi segmen cinonex..kalau nak tau ape yang die buat pasal segmen cinonex jangan malu2 nak pegi melawat..pemilihan disebabkan cerita berdasarkan picture yang cinonex berikan..terima kasih kepada mereka yang join..arap keputusan adil dan saksama..yang kurang bernasib baik sila cube lagi yea..

insyallah lepas ni cinonex akan buat segmen yang lebih simple dan tak memeningkan kepala macam ni..


kepada pemenang sila tinggalkan :

nama blog
nama betul anda
no telefon


ke cinonexkyn@gmail.com @ cinonex_kyn@yahoo.com



p/s..blog pemenang akan di review esok..peace..





6 comments:

Nadhirah-chan said...

yeayyy tahniah kepada beliau !! pasni jom kite share hadiah kehkehkeh :)

dunia maiza said...

maiza saje je masuk hehe..x sangka plak menang..hadiah topup tu maiza xleh terima sebab maiza x pakai kredit hehe..maiza pakai line je..so buat rewiew je la,,apa2 pun tq sebab pilih maiza k..i like..
hadiah topup tu bole belanja kat adik Nadhirah-chan tu hehe..suka blog ko dik awat la x boh nama shinchan terus..akak suka kartoon tu haha

nelly said...

Tahniah pada pemenang .

cinonex coreyan said...

@Nadhirah-chan: yela..buleh..

cinonex coreyan said...

@dunia maiza: ok terima kasih..nanti org reviewkn..tak sempt bnyk kerja..

luhorhea said...

Thanks for your share! very impressive!

online pharmacy