Thursday, 24 March 2011

apa apa saja lah dunia maiza

assalam..

harluuuu..gelabah jingga kejap bila melihat keadaan blog yang tak terurus dua tiga hari ni..mujur tak mengelupur jea..biasa la keadaan yang tak mengizinkan nak berblogging dengan kesibukan kerja dan foya2 di malam hari..ok tipu tak ade kerja nak buat benda tak ade faedah tu..haha


dunia maiza dengan tagline apa2 sajalah la..blog pemenang bagi segmen yang cinonex anjurkan ujung minggu lepas..ampun kan patik kerana keliwatan mempreview blog..liwat?? ahh lantak la labu malas nak tekan backspace..kalau dah terus mane boleh pusing belakang balik tinggalkan aje..

ni ha header si pemenang segmen cinonex..cinonex rembat jea dari blog die tanpa rasa segan silu dan konfiden nye terus save as..ape yang cinonex dah buat cinonex dah pun khatam blog dunia maiza ni..ape yang cinonex nak cerita mengenai blog ni..


pertama sekali membaca dan menghayati tak ku sangka tak ku duga rupanya sudah beranak tiga bersuami pula..bagi cinonex blogger ni pangkat akak2 la dengan cinonex.cinonex baru anak satu die dah beranak tiga..tapi jangan fikir bukan2 pasal cinonex yea bukan cinonex ni dah kawen dan ada anak..yang cinonex ade cuma anak tekak jea..anak jugak kan..


secara keseluruhan akak ni memang sempoi dan kadang2 boleh masuk kepala la dengan entry2 yang di hasilkan..sangat suke berniaga dan masak2 ni la..kalau nak dapatkan tips memasak dan berkaitan dengan rumah dan tangga jangan malu2 nak tenyeh sini untuk ke blog beliau..nak rekomen barang2 kecantikan pun buleh tak ade hal rasa nye..


yang paling menarik sekali blog akak ni die berniaga kicap char koey teaw..kepada mereka2 yang ketagih dengan char koay tu terus ke blog akak ni..sebab ade menjual barang untuk membuat siap dengan tutorial lagi..memang tahap dewa la akak ni punya koay teaw..saje nak puji lebeh2 paling kurang2 dapat char koay teaw sepinggan walaupun selama hidup ni pernah makan sekali jea..tu pun terpaksa makan..haha


ok la nak tahu lebih lanjut jangan malu2 support kite punya rakan blogger yea..ni ha url nye
http://maizamurad.blogspot.com/








p/s..baru boleh nak menaip entry balik.tu la selama ni ko makan gaji buta cinonex tak berkat hidup ko..haha

4 comments:

dunia maiza said...

hehe..hadiah topup tu xyah la dik oi..akak ok je..dapt rewiew pun ok dah hehe..nak rasa char koay teow akak bole la datang melepak kat laguna park ni..bawa member2 sekali haha...kita bole main layang2 power kite n rempit kite hehe..akak on je..tp korang kena mai sini la

HATYCIKNUURUL said...

uihh,awet mude kah?,.hehe,..ingtkn baye2 kite je kn cinonex wlupon cinonex dh tue sket dr CN,.ekekek,..

sdapnye CKT,..walla!

cinonex coreyan said...

@dunia maiza: hehe..tq,tapi ntah bila la kak nak sampai ke sane..=)

cinonex coreyan said...

@HATYCIKNUURUL: aah..x maybe mungkin la..haha

tau x pea..tak perasan pun kat akak tu dah ade ank 3 wey..

ape plok..org muda lagi la..baru nak masuk 18..swet seventeen lagi tau..haha