Monday, 4 April 2011

aku benci justin bieber tapi..

assalam


helooo semakin kematu duduk dekat opis ni lama2..kepala berdenyut2 mahu saje ku pulang ke rumah sebab bantal busuk sudah memanggil2..ciss cukup2 la cinonex curi tulang tinggal daging..


aku benci justin bieber..yeahh memang tak suke langsung..minta maaf ler kepada peminat2 si jb ni yea..tak ade mase nak dengar lagu baby ko tu cinonex layan zapin dengan nasyid jea..sila percaya tanpa kerut di dahi yea..haha


ape yang ko carutkan pun tak tahu la sampai ade gadis2 meroyan bila tengok ko..orang2 yang duk kat malaysia ni pun macam tu jugak la..orang islam pulak tu..puja sangat ke die tu kenape?nabi tak nak pulak jadi pujaan..


dengar2 pulak tak lame lagi si jb ni nak buat konsert dekat malaysia..ahhh lantak la labu ade orang bagi tiket free pun cinonex fikir 48 kali..tu pun mujur nak fikir pegi ke tak..dah terang2 kan lagu si jb ni ade unsur2 yang tak best..terpulang la pada mereka2 yang menilai..kubur lain2 sekadar menengur..dah macam2 kan dengar pasal si budak jb ni..tak ade la terus pada point..



ok la malas nak bebel panjang2..kang tak pasal2 dosa kering jea dapat..chalo betey..peace












p/s..bukan ape..tadi duk usha2 dekat nuff ade la dapat 1 BE si justin bibir ni ha..coiii betul la

21 comments:

Freaky said...

haha freaky hate gile dengan justin BIBIR ni

cinonex coreyan said...

@Freaky: samo la eden pon..ape yg budk duk tegila2 pun tak tau..

diana said...

pi hantar tiket kat nuff bagitau kamu nak bagi be kamu tu kat akak je,,,
heheehe..
tak pernah dengar pun lagu jb ni..
jarang dengar radio..
kalau dengar pun dengar radio klasik nasional je..
heheh

cinonex coreyan said...

@diana: alaa..x leh la pas2 be ni kak..samo la x suke pun kan jb ni ha..

waa salute la akak memng klasik =)

sayanakhiburan said...

huhuhu... jgn cinonex... ramai yg wanita malaya minat jb ni... huhuhu...

psst... aku meluat gak kat jb sebab dia hensem dari aku... huhuh

cinonex coreyan said...

@sayanakhiburan:ahhh tidak ku heran semua itu..hehe

ooo maknenye ko tak hensem la..hehe

bluedianthus said...

Saya tak suka dan tak juga benci JB ni...apapun, kalau minat pun biarlah berpada...

cinonex coreyan said...

@bluedianthus: betul la tu..kadang2 manusia ni terlalu memuja benda2 macam tu

Ly_Tulip said...

tidak suka JB tp, kelihatan paparan wajah die di ruanga nuffnang anda.. :p

Hehe

amny said...

xske die !!!

E-NYCE HAN said...

justin bibir ke justin bibik... hahaha

cinonex coreyan said...

@Ly_Tulip ha itu la pasal..haha

cinonex coreyan said...

@amny kita serupaaaaa..hehe

cinonex coreyan said...

@E-NYCE HAN dua2 pun buleh..hehe

AkuMuzikFilem said...

aku benci jastin bibir tanpa tapi2 lagi. suara macam pondan 1st aku dengar lagu bebebebebeh uuuu. ingat betina mana. simpang malaikat 44 anak aku minat bibik ni

cinonex coreyan said...

@AkuMuzikFilem haha..memang pun..mula2 sekali dengr mati2 ingt perempuan..memng siot la..

SITI AISYAH BTE ARIFF said...

came2..kite pn nyampah!
tp suke britney spears..hahahaa

cinonex coreyan said...

@SITI AISYAH BTE ARIFF buleh jadi geng ni..nape suke si die tu..=p

SITI AISYAH BTE ARIFF said...

moh geng moh..hahaha...
oh puan britney itu?
suka tgk bdn dia!cantek kuuut!!
jeles sggh!!
hee..bkn cm si biber 2...bebeh bebeh oh...-nyanyi dgn nymphnye..haha

cinonex coreyan said...

@SITI AISYAH BTE ARIFF x mboh..dok comey..hihi

tau pun..dah la sore mcm pompuan..haha

Anonymous said...

Tekejut aq