Monday, 4 April 2011

aku rindu kau..kau tak rindu aku ke??

assalam


heloooo.selamat pagi isnin kepada mereka2 yang berkuntau dengan kerja2 minggu lepas dan tak lupa juga kepada mereka yang studi mody nak exam ni kan..walaupun dah lame gantung buku ni ade la ambil tau serba sikit..karang kate tak nak ambil tahu dunia luar..bukan busy body ok..


aku selalu rindu kan kau..kau tak rindu kat aku ke??..langsung kau tak ambil tahu hal aku kan..tak ape la aku sedar siapa diri aku ni..serba serbi kekurangan..banyak sangat cacat cela nye ha rongak sane sini..sakit2 pulak tu..penat tau ingat senang ke aku nak tampal tang rongak pas tu nak ubat tang sakit tu..semua nye aku sorang2 yang tanggung tau..kau kemane tercampak??


ok la malas nak bebel panjang2..sbenarnye cinonex rindu nak berblogging ni ha..blog ni jea yang tak rindu sama cinonex..korang ingat rindu ape haaaa..jangan fikir yang tidak2..biasa la ujung2 mingu ni sibuk sikit..biasala orang penting kan..semua orang nak pakai kite..eh bunyi macam jual diri pulak..arghhh lantak la labu..



cukup2..nanti naip entry yang ade isi siket yea..buybye..peace

8 comments:

NuNu BeBeH said...

kite rindu kat die jugak lah...
Eh,rindu kat blog kite taw!hehee..

Eyka said...

eh..eh..eyka pon rinduuu kat awk aww...awk tak rindu kite ke?? *ttibe..haha*

**::CIKNUURUL::** said...

errr,cinonex kje ape?hjung mnggu je nk pkai cinonex,.hehe,.haa,hehe,.CN rndukan cinonex!,.wahhh,gile,.haha,.same la,CN rndu blog,.lame tak hapdate,.cm hampeh dah berabuk,.huhu

DaK CoMoT said...

laaaaa comot baru ingat rindu2 ke pkwe mkwe punya cerita...hahaha adesss

cinonex coreyan said...

@NuNu BeBeH: eceh2 dan2 jela cik liyana yea..

cinonex coreyan said...

@Eyka: rindu2 sambil geleng kepala..hehe

cinonex coreyan said...

@**::CIKNUURUL::**: cinonex kerja pam tayar keteapi..hehe

cinonex coreyan said...

@DaK CoMoT: sini tak ade jiwang2..hehe