Monday, 27 June 2011

dah lama berstatus 'do follow'

assalamualaikum dan bismillah


helooo..selamat bermonday blues orang kate..setelah 2 hari tak blogging alhamdulillah visitor maintain walaupun tak banyak..


rasa nye blog cinonex ni dah lama berstatus do follow..rasa nye baru hari ni baru cinonex nak kobau kan pada akau..eh tetiba pulak keluar bahasa negori ni kenapa..so jangan takut2 nak komen kat blog cinonex yea..peace



p/s..hapy blogging..yeahh

6 comments:

Bui Idzra Ryn said...

apa kebende ni..bui x faham lah..hehe..xplain plisss

Terbelog said...

ade kena mengena ngan SEO jugak ke
dah berapa paham :)

taliff said...

Do follow boleh trace back link si pengomen dalam mana-mana blog. Betul? huhuhu

cinonex coreyan said...

@taliff yup kire2 macam tu la..do folow ade kelebihan dan ade kekurangn juga..:)

Freaky said...

saya x paham apa2 pun =_=

nadia fatihah said...

ape ni?