Thursday, 23 June 2011

you girl or boy??

assalamualaikum dan bismillah..



di suatu hari yang hening di sebuah sekolah ala2 zaman perang jipun..bukan jepun eak kalau jepun tu jenis potong kepala punya..di hari tersebut berlaku lah tragedi di antara seorang guru yang bernama john klewing dan seorang pelajar semasa ujian lisan bahasa inggeris di tingkatan 5..



guru yang bernama john klewing : what is your name?

pelajar : i don't no.

guru yang bernama john klewing : where do you leave?

pelajar : i don't no.

guru yang bernama john klewing : you girl or boy?

pelajar : i don't no.



ha itu la di antara dialog yang diorang bualkan..tak lebih tak kurang yang cinonex dengar di telinga capang ala2 side mirror motor ni ha..kalau korang dengar ape yang budak tu cakap korang nak gelak sorang2 ke nak ajak rakan korang gelak sekali..haha


ape punye jawapan la sampai diri sendiri dah tak tau girl ke boy..mujur cinonex tak pergi azan ke telinga budak tu..kalau tak dah tentu2 mengelupur kat situ..tak boleh nak gelak jugak dah budak tu tak tahu nak buat macam mane..mungkin cikgu bahasa inggeris die mati tergeliat lidah mase nak sebut perkataan girl dengan boy ni la agaknye..



bukan ape cinonex buat entry ni..orang duk selalu anggap yang cinonex ni perempuan..nak kata ayat2 gatal tak ada pun rasa nye..tak kan nak sebut gua2 pulak dah macam beruk makyehhh..sebut aku pun kire ok kan..gua ni boy bebb..tak caye meh sini cinonex tunjuk..bhaha



giler ape nak main tunjuk2 kat orang..ok la bebeh chalo betey..buybyeeeeeee







p/s..hari2 aku giler..tak caye tanye la aku..

15 comments:

cucu umie said...

haha..emang xboleh blah kalo xboleh nak bezakan dia boy @ gurlz..kehkeh

alif haris said...

yeke cinonex ni boy ??haha

ChaCha said...

mula2 aku ingt ko pompuan..ngeeee..tp aku rasa ko laki :P

Fathiah Hamim said...

saya ingat awak pompuan ,tapi bila tengok page, oh lelaki. :P

Siti Arfah said...

Haha . Ish2 plaja tu, hehe. Owh cinonexcoreyan laki . . ok2

cinonex coreyan said...

@cucu umie die x faham cikgu tu tanye ape..yang die tahu ayat tu saje..hehe

cinonex coreyan said...

@alif haris iyee x caye ke..hehe

cinonex coreyan said...

@ChaCha eceh dan2 jea ko cha..dulu ko pon kunfius aku ni laki ke perempuan..haha

PenDekAr LauT said...

Ponin..cinonex tul ke kau ni boy? hehehehehe...

cinonex coreyan said...

@Fathiah Hamim cite benor ke ni?hehe

cinonex coreyan said...

@Siti Arfah yea cik siti :)

Siti Arfah said...

(^_____^)

**::CIKNUURUL::** said...

cinonex,..ialah,....seorang,...lelaki,...sy,..pernah,...nampak,..die,..mase,...setadi,...dulu,..kat,...sane,...sane,...ahhahaha,...


meh sni nk melawat cinonex scre pukal,.keh3,..

cinonex coreyan said...

@**::CIKNUURUL::** haha mase bila cn nampok cinonex nye..mase tu cinonex kenal cn pun tak lagi walaupun satu tempt..haha

FasiHaH SupiaN said...

hahaha tengah mood i dun know kot budak tu...smpai laki ke pempuan pun tak tahu..parahhhh