Monday, 27 June 2011

no telefon lelaki homo

harluuuuu...


helo selamat petang la cinonex ucapkan dan selamat jugak cinonex kepada mereka yang masih lagi duduk di kedai2 makan tu ha..bawa2 la beransur ke tempat kerja dan bawa2 jugak la berkerja kepada diri cinonex sendiri..duk dari tadi blogging jea macam tak ada kerja lain..haha


cinonex suke benor post benda2 yang cinonex dapat dalam kata kunci nuffnang cinonex..banyak sangat sampai yang extrem pun ada tapi malas la pulok cinonex nak mengeditnye ha..


siapa2 nak no telefon lelaki homo meh tenyeh dekat pic ni kasi die beso sikit..ingat!! tenyeh guna tetikus jangan ade yang bebal pegi tenyeh jari dekat monitor..memang cinonex sumpah korang jadi pc..


aii macam dah tak ada benda lain nak cari agaknye..no telefon cinonex nak??boleh cinonex azan kan terus dekat telinga tu..biar mengelupur kat situ..






p/s..kepala ku semakin sakit..arghhh

6 comments:

wan_cikgumuzik said...

kah kah kah kah... xleh blah ada keyword mcm tuu.. hahahahaha

cucu umie said...

hahaha..mungkin dah gersang kot..wakak xad kejra agaknyer..aishhhh

niena shopping2u said...

uit... !!! hampeh ..ada no fon laki homo ke kt sini? ahak.. yg ats tu nk tau mksud gila kentang.. adeh

A f i q said...

nak tumpang gelak jee..
hahahahah

KinosKoko said...

hahahaha..nak try google r..haha

syarifahsidrus said...

haha. takde keje lain dah sapa yang search tu