Thursday, 30 June 2011

hikmah kenapa punggung busuk

assalamu'alaikum dan bismillah..



yuhuuuuu..malaysia menang bola malam tadi..tapi cinonex rasa menang sorak jela..walaupun malaysia 2 gol berbalas 1..tapi kedudukan masih tak selamat..cari nahas betul diorang ni..tapi pape pun malaysia boleh!!..majulah sukan untuk negara..ehh tetiba termengarut ke bola..


sejak akhir2 ni cinonex rasa rajin nak buat entry mengenai keyword ni..kalau nak ikut kan banyak sangat benda2 yang pelik masuk..tapi cinonex tak print skrin pun..yang kelakar ada, yang lucah usah nak cerita la..ingat ni blog lucah ke ape..



kalau tak nampak jangan malu2 nak tekan tetikus anda pada pic dan jangan sesekali tekan jari anda di monitor karang tak pasal2 tergeliat jari..


ade ke hikmah punggung busuk ni??tak la pulak cinonex tahu ade hikmah ke tak benda alah tu ha..mungkin orang yang google tu ade masaalah ehem2 kot..lantak la labu..ni mesti pasal entry yang cinonex buat pasal mulut manis punggung busuk tu kot..nak baca tenyeh sini..





p/s..tak ada mood nak menaip entry

10 comments:

Lieyly ︱ Alia said...

hahah .mcm2 kan..

waalllaa! said...

haha..ape motif cari tajuk pasal hikmah punggung busuk..mesti bontot tukang cari article tu punggung dia busuk kot..hehe

Such a good day AGAIN!!

ChaCha said...

adeh..kdg bc tergelak sendiri..hahah

Fathiah Hamim said...

selalu keluar pelik2 gak

TYNTHA LANA said...

erhh, bab l***h tu,org salu kena kat shoutbox. Kan kalo kita shout kena tingglkn link kan? depa pi bubuh link bukan2, sabo jela.

cinonex coreyan said...

@waalllaa! mungkinla kot..x pun die selalu die kene ejek ke apa ntah..haha

cinonex coreyan said...

@ChaCha gelak la cha nak gelak..haha

cinonex coreyan said...

@TYNTHA LANA yg bab tu biasa gak..dulu cinonex pernah gak kene..siap buat satu entry lagi..hehe

Kumpulan Info Terbaru said...

iPaymu.com Pembayaran Online Indonesia

Amir Said said...

haha. kelakarnya.