Wednesday, 2 January 2013

habis! semua baju tetanggal..

assalamu'alaikum dan bismillahirrahmanirrahim..


tahun baru semangat baru perjuangan baru..entry pertama di tahun baru cuma identiti saja yang tak baru2..ucapkan selamat tinggal pada tahun 2012 dah selamat tinggal dunia jahilliyah dah selamat tinggal karat2 lagha di hati..


ini baju tetapi ini bukan entry jualan baju


baju? sejenis pakaian untuk menutup aurat dah boleh juga di buat lap lantai..pelbagai jenis gaya dan jenis baju..tetapi ramai juga mereka yang tak mampu nak beli baju yang sempurna..tiba2 rasa seperti jari diikat nak menaip panjang lalu terus kepada point utama..


para wanita para perempuan yang berbintikan kepada bapa sila jaga adap dan tingkah laku anda bila berada di khalayak ramai bila bercakaran..baju anda memelihara aurat anda dari ajnabi yang bukan muhrim untuk anda..tak perlu nak bergusti tak perlu berboxing di khalayak ramai sehingga membuka aib anda sendiri..tak perlu cc hujah kan bab aurat dan adab di sini..


aii tak memasal tengok benda yang tak patut tengok, nasib baik iman kuat masa tu..haha







*note - memang boleh pergi jauh blog cc ni..jauh ke laut lame tak berupdate..

3 comments:

intan izani said...

happy new year cinonex. hehe. cinonex tu meaning apa? cinnamon ke? eh.

ctpayong said...

bercekau pun sudah separuh hilang harga diri. tak tahulah apa nak jadi perempuan masa kini.

♥ Nana BamBam ♥ said...

As'salam, selamat tahun baru :)