Saturday, 26 March 2011

ada otak tapi letak kat mana?

harluuu..


sejak akhir2 ni rasa malas nak menaip..jamu mata dengan gambar jela yea..sok baru rajin sikit..


lori tak ade..gune jela ape yang ade


buat nye kaki termasuk dalam celah tu..tak ke tergeliat bulu kaki


tak perlu beli kereta mahal2 nak open bumbung..gud2 tengok jari la


macam tongkat dengan kayu jea..ade belaan kut duk junjung benda tu


kau berani nak lalu??..kalau tergolek ke bawah macam mane?


ni kes tak bayar tambang..so duk luar ar


ni yang paling mahal sekali..mat giver ni..betul ke eja macam tu..lantak la labu..bukan mati pun salah tulis..






p/s..dunia2,macam2 ade..cantik dan berseni..peace



33 comments:

iDa said...

waaahhhh,gmbar yg sgt menarik...bgus22

cemomoi said...

dorang pon lupa kat mana letaknya

*47!k@# said...

haha..dunia makin pelik..

cinonex coreyan said...

@iDa:
jalan2 cari bahan tadi terjumpe

cinonex coreyan said...

@cemomoi: mungkin la kot..hehe

Hairul said...

ni namanya bukan ada otak letak kat mana, tapi ni yang jenis kreatif tak bertempat ni

cinonex coreyan said...

@Hairul: alaa broo tak kan nak bagi title terus pade subjek yg nak kite sampaikan..perlu ade klise untuk menarik orag..peace =)

apik pehe said...

hahaha..yang batu tu nmpk agak bahaya..hehe

Kamsiah said...

ada pepatah..takde rotan,akar pun berguna...so dia org praktikkan la

NuNu BeBeH said...

Mekaseh kat Abg google..hehee..;)

i am S!L4H.. said...

perghh. gile ahh.
batu tu mcm seram je. yg ketapi nye landasan tu. mak aiihhhhh. serammmm

Izyan Masri said...

GAMBAR YG BEST.PALING BEST TRAIN TU :D

cinonex coreyan said...

@apik pehe: haha tula pasal..tapi tak tahu la ori ke tak kan pic ni..takut dah di edit..

cinonex coreyan said...

@Kamsiah: boleh jugak guna peptah tu..tapi yg ni lagi sesuai kot..x de rotan pelempang pun bergune..hehe

cinonex coreyan said...

@NuNu BeBeH: same2..hehe

cinonex coreyan said...

@i am S!L4H..: haha..kau berani nak duk kat situ?

cinonex coreyan said...

@Izyan Masri: hehe.boleh plak runtuh2..elakn bergolek ke bawah. jea..hehe

gigiAriEma said...

hahaha.. yg bukit tuh asa memang dasyatttt...

nur ikhyar dee said...

haha macam meremang plak tengok ramai gayut kat keretapi tu...

fatien ! said...

kesian un ade, kelakar un ade :)

HATYCIKNUURUL said...

cinonex xde mood ek?,.hehe,.sabar2,.

btw,gmbo yg plg tkut nk tgk,kt ats gnung tu,.cm seremm je nk lalu,sipi2 je lg nk jtuh ke gaung bwh tu,.waaaa,tanak,.

puteraduyong said...

gambar ke 4 tu menarikk...kat mana tu yer...

cinonex coreyan said...

@gigiAriEma: haha..mcm tongkt dgn kayu tu yg tak tahn..hehe

cinonex coreyan said...

@nur ikhyar dee: biasa la kat india mcm tu..hehe

cinonex coreyan said...

@fatien !: biasala dunia

cinonex coreyan said...

@HATYCIKNUURUL: hehe..mod semakin pulih..cn lalu jea org tolak..haha

cinonex coreyan said...

@puteraduyong: ntah..x tau kat mane..hehe

Cik Yana said...

Yang kete api ramai kat India tu teringat pulak cite hindustan duk menari2 ramai2 atas kete api. Hahaha~

Entry terkini: Panas: Mereka dicekup dalam kegelapan ketika Earth Hour :)

cinonex coreyan said...

@Cik Yana: cite dil se eak..hehe

kay_are said...

dah xde keje dah dorang sume ni.. huu

Adzriel AB said...

berani mati juga gambar last tu.. kalau patah le..

cinonex coreyan said...

@kay_are: sebab diorg x de kerja tu la diorg cari kerja..hehe

cinonex coreyan said...

@Adzriel AB: kalau pata menyembah bumi le..hehe